Tips voor het onderhouden van accessoires

U wilt natuurlijk dat uw accessoires zo mooi mogelijk blijven, ook als u ze draagt, maar hoe onderhoudt u uw accessoires goed? Hierover leest in meer in deze blog.

VERKLEURING EN BESCHADIGING

Helaas kunnen we er niet om heen, bij het dagelijks dragen van uw accessoires, verkleuren of beschadigen uw accessoires. Maar er zijn genoeg tips om uw accessoires goed te onderhouden!

Het is het beste als u uw accessoires bewaart op een donker plekje zodat u verkleuring wat beter tegen kunt gaan, dit heeft te maken met zonlicht.

Pas op met uw accessoires voor zeep of parfum, dit zorgt er voor dat uw accessoires een dof effect krijgen. Ook zwavelhoudende substanties zijn dingen waar u voor moet oppassen, dit gaat om bijvoorbeeld erwten, elastieken, eieren, knoflook en aardappelen.

Doe uw accessoires ook af zodra u zwaar werk gaat doen of een zware workout, zweet tast namelijk ook uw accessoires aan.

Over de auteur

Kappers op Ibiza

Veel meisjes dromen al van jongs af aan over hun trouwdag. Wie erbij zullen zijn, wat voor jurk ze zullen dragen en hoe hun haar ...