Advies bij het knippen van uw haar

Zodra u weer een bezoek heeft gebracht aan de kapper, heeft u weer een fris kapsel waar u blij mee kunt zijn. Maar wanneer moet u weer terug om het bij te laten werken? In deze blog vertellen wij hier meer over.

KORT HAAR

Kort geknipt haar is erg makkelijk voor in de ochtend en heeft zo zijn voordelen. Dit heeft alleen meer aandacht nodig van de kapper, het advies is om na 3-4 weken terug te gaan naar uw kapper om het bij te laten werken.

MIDDELLANG TOT LANG HAAR

Dit kapsel is erg praktisch, u kunt een bezoek brengen aan de kapper zodra u gespleten haarpunten ontdekt of het gevoel heeft dat uw kapsel uit model raakt. Het advies is om na 10 weken weer terug te gaan naar uw kapper om het bij te laten werken, ook zodat uw haar gezond blijft.

LANG HAAR

Bij extreem lang haar moet u er op letten dat uw haar niet te lang wordt, hierdoor lijkt het al snel ongezond en droog eruit te zien. Ga daarom om de 6 weken langs bij uw kapper om de punten bij te laten werken zodat uw haar gezond blijft. Een tip is om uw haar ook te behandelen met goede shampoo en conditioner.

Over de auteur