Kappers op Ibiza

Veel meisjes dromen al van jongs af aan over hun trouwdag. Wie erbij zullen zijn, wat voor jurk ze zullen dragen en hoe hun haar zit. Ze dromen over hun bruidegom en over een fantastische foto’s op pittoreske plekken. Dat laatste is in Nederland niet makkelijk te realiseren, zeker niet als je niet in de zomer trouwt. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om in het buitenland te trouwen.

Een van de populairste bestemmingen om te trouwen is Ibiza. Het mooie weer, de prachtige natuur en de aanwezigheid van de zee zijn belangrijke trekpleisters. Er komt echter heel wat kijken bij het organiseren van de dag van je dromen in het buitenland. Veel spullen zoals kleding en accessoires kun je meenemen vanuit Nederland. Iets wat lastiger mee te nemen is, en veel kosten met zich meebrengt, is een kapper. Niet alleen voor het haar van de bruid, maar ook voor de bruidsmeisjes, moeders van de bruid en bruidegom…

Kappers op Ibiza

Gelukkig zijn er ook Nederlandse kappers op Ibiza zoals KapperOpIbiza.nl. Het gebruiken van een lokale kapper is niet alleen veel goedkoper, het biedt ook veel meer mogelijkheden. Een Nederlandse kapper die een salon op Ibiza heeft kan beschikken over alle mogelijke apparatuur en verf, haarlak en andere benodigdheden.

Wat heel fijn is, is dat Nederlandse kappers op Ibiza zowel in de salon als op het vakantie-adres knippen. Extra handig voor de bruid die dus niet naar de salon toe hoeft op de dag van de bruiloft. Dat is immers een behoorlijke stressvolle dag, dus hoe minder gedoe hoe beter.

Daarnaast kennen Nederlandse kappers op Ibiza het eiland goed en weten ze precies wat je nodig hebt. Als je besloten hebt tot een fotosessie aan zee kan het handig zijn om je haar met voldoende haarlak vast te zetten. Zo zie je er stralend uit zonder dat je haar steeds voor je gezicht of dat van de bruidegom waait. Of misschien wil je bloemen in het haar. De kapper weet welke bloemen waar verkrijgbaar zijn en heeft ervaring om deze mooi in het kapsel te verwerken.

Conclusie

Trouwen in het buitenland is een groter wordende trend. Dat komt deels door de toegenomen mogelijkheden en bekendheid van de opties. Een ander punt is de beschikbaarheid van Nederlandse kappers op Ibiza die er voor kunnen zorgen dat je haar de hele dag goed zit en ervaring hebben met de mogelijkheden en vereisten voor een kapsel bij de specifieke weersomstandigheden. Een simpele zoektocht op de computer geeft je een goed overzicht van de mogelijkheden en beschikbaarheid van een Nederlandse kapper op Ibiza.

Over de auteur